update video foto - colet suspect găsit pe bulevardul mihai viteazu din sibiu. pompierii și geniștii au intervenit!

colet suspect (1)Stare de alertă pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Cineva a sunat la 112 și a anunțat că a găsit un colect suspect în zonă.

UPDATE 2 – Coletul a fost ridicat de geniști și SRI. Este vorba de o geantă de culoare roșie. Surse de încredere au declarat că aceasta nu conținea nici un material exploziv.
La locul intervenției a fost prezente mai multe echipaje ISU și SMURD. ”ISU Sibiu a asigurat la fața locului măsurile de prevenire și siguranță. De asemenea paramedicii au fost pregătiți să intervină în cazul acordării primului ajutor medical în caz de urgență”, a declarat Bianca Sabău, de la ISU Sibiu.

UPDATE 1 – Coletul a fost găsit în faţa Băncii ING. Bulevardul Mihai Viteazu a fost închis complet.colet suspect (2)

STIREA INIȚIALA
Un apel telefonic la 112 a pus pe jar autoritățile locale. Cineva a anunțat că pe Bulevardul Mihai Viteazu există un colect suspect.colet suspect (3)
”La fața locului intervin doua autospeciale de pompieri, o autospeciala CBRN, un echipaj de interventie rapida si un echipaj SMURD”, spun cei de la ISU Sibiu. Zona unde a fost găsit coletul a fost izolată. foto: arhiva
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=O-znI3n-KDY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/O-znI3n-KDY/maxresdefault.jpg” caption=”Colet suspect gasit la Sibiu pe Mihai Viteazu”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu