primul week-end de iarnă. cum îl petrecem la sibiu?
Târgul de Crăciun a fost acoperit de zăpadă. Captură: sibiu.ro

târgul de crăciun a fost acoperit de zăpadă. captură: sibiu.ro

Începe primul week-end de iarnă, şi încă unul dublu! Zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie sunt libere, aşa că planurile de petrecere trebuie bine puse la punct. Şi evenimente în Sibiu sunt pentru toate gusturile.

Expoziţia de la Teatrul Gong nu trebuie ratată. Fotografiile lui Miluţă Flueraş, unul dintre răniţii din Club Colectiv vor fi expuse aici până în 9 decembrie. Intraţi, admiraţi-le, şi faceţi o donaţie pentru Miluţă Flueraş, pentru ca recuperarea sa să fie mai uşoară.

Este al doilea final de săptămână în care este deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Mare. Vă puteţi plimba, gustaţi ceva dulce, beţi un ceai sau un vin fiert, cumpăraţi cadouri pentru Crăciun sau plimbaţi copiii cu trenuleţul….Târgul oferă multe posibilităţi.

Dacă preferaţi să petreceţi seara de vineri la teatru, de la ora 19 începe spectacolul „Puricele în ureche” de Georges Feydeau. Detalii despre piesa ce se joacă la Teatrul Radu Stanca, aflaţi de aici.

Sâmbătă dimineaţa copiii de peste 3 ani cu siguranţă vor petrece o oră şi jumătate fascinantă dacă vor merge la Atelierul de Meşterilit de la Teatrul Gong, coordonat de Aurelia Călinescu. Începe la ora 11, iar biletul de intrare costă 14 lei.

Scamatorii” de Marin Sorescu este piesa ce se joacă pentru copii sâmbătă seara, la Teatrul Gong. Începe la ora 18, iar dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii, citiţi aici. Aceeaşi piesă se va juca din nou, duminică dimineaţa, de la ora 11.

Felii”, o piesă după un scenariu de Lia Bugnar se va juca sâmbătă de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Piesa i-a adus Ofeliei Popii Premiul UNITER pentru cea mai buna actriţă în rol principal. Detalii despre piesă aici.

Şi pentru că tot a nins, sezonul de iarnă poate fi declarat deschis. Asta se va întâmpla sâmbătă seara, în mod oficial, la Arena Platoş. Va fi o mega petrecere, iar despre cum puteţi ajunge acolo citiţi aici.

La nou-deschisul Club Fratelli dansul e la înălţime în seara de sâmbătă. “Natural born dancers” este un eveniment ce nu trebuie ratat. Rezervări se pot face la  officesibiu@fratelli.ro | 0748.111.893.

Dacă vreţi să faceţi o plimbare până la Avrig, nu treceţi pe lângă Palatul Brukenthal, pentru că înăuntru are loc o expoziţie inedită. Ce puteţi vedea acolo, citiţi aici.

Ziua de duminică se încheie cu o piesă de teatru la Radu Stanca. „Îmi place cum miroşi” se joacă de la ora 19, iar detalii despre ce se va întâmpla pe scenă, găsiţi aici.

Dacă luni e zi de sărbătoare şi e mai linişte, marţi, de Ziua Naţională a României, Sibiul se animă din nou. Vor fi evenimente pe tot parcursul zilei, programul îl puteţi verifica aici.

Şi dacă printre atâtea evenimente găseşti timp să vezi un film, treci pe la Cinema Arta. Iată programul aici.

Ultima oră

Comentariul meu