aer curat în apreski-ul de la arena platoș din păltiniș. s-a interzis fumatul!

apreskiArena Platoș deschide sezonul  2015 – 2016 cu un party și o veste bună pentru nefumători. Exemplul cluburilor și puburilor din oraș care au interzis fumatul este preluat și în apreski-ul complexului de schi de la Păltiniș. Din păcate sâmbătă nu se va putea schia, dar se anunță o petrecere pe cinste la inaugurarea noului apereski.

Cine va merge sâmbătă la party-ul de inaugurare a noului apreski de la Arena Platoș va observa că aerul din acesta este mult mai respirabil. Asta pentru că fumatul este interzis în interiorul acestuia. Cei de la Platoș au motivat decizia prin faptul că în apreski vin și foarte mulți copii în timpul sezonului de schi, dar și mulți nefumători. ”Dragi prieteni, am luat decizia ca incepand cu acest sezon, fumatul sa fie interzis in Apreski bar. Suntem un complex dedicat tuturor categoriilor de varsta, inclusiv copiilor, astfel ne bucuram nespus pentru fiecare copil care ne trece pragul si credem ca cei mici trebuie sa se bucure de toate facilitatile puse la dispozitie de Arena Platos Paltinis, inclusiv de produsele oferite in Apreski bar. Speram sa nu creem un disconfort prea mare si, pana la urma, venim la munte ca sa stam cat mai mult timp in aer liber si curat. Va multumim pentru intelegere si va asteptam!”, se arată în anunțul făcut de cei de la Platoș.
Altfel cine speră ca sâmbătă să poată da o tură cu schiurile pe pârtiile de la Platoș, își face degeaba speranțe. ”Zăpada este mică și este destul de cald, iar asta nu ne prea ajută. Acum zăpadă de bulgăreală va fi cu siguranță”, a declarat Andy Fazekas pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu