silvia dumitrescu aduce “fiorul iubirii” la sibiu. joi seară la cercul militar!

silviadumitrescu_fotofbInterpreta de muzică pop Silvia Dumitrescu lansează în această seară la Sibiu cel mai recent album al său, intitulat “Fiorul iubirii”.

Evenimentul de lansare va avea loc în această seară, de la ora 22:00, la Cercul Militar, Bulevardul Victoriei, nr. 5, intrarea C, imediat după încheierea spectacolului “Seara Șlagărului Românesc”, spectacol organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Teatrul de Balet Sibiu.
Albumul “Fiorul iubirii” este al șaptelea album din cariera Silviei Dumitrescu și reunește douăsprezece melodii compuse și orchestrate de compozitorul Virgil Popescu. Versurile sunt create de Virgil Popescu, George Popovici, Dumitru Popescu Chiselet și George Topârceanu.
”Ce poate fi mai frumos decât, la un moment aniversar, 30 de ani de activitate muzicală, să oferi publicului rodul colaborării cu un mare compozitor și orchestrator, cu o sensibilitate și finețe aparte, ce face notă cu totul discordantă în peisajul muzical actual, și cu un mare chitarist Virgil Ochescu, care prin virtuozitatea sa dă un plus de strălucire pieselor pe care le intepretează. Acest disc este o sărbătoare pentru că încununează emoțiile trăite, experiența concertistică, studiile aprofundate ale tuturor celor care au interpretat și au scris, și la toate acestea se adaugă inspirația divină, pasiunea și dragostea pentru muzică”, spune Silvia Dumitrescu.
Silvia Dumitrescu (n. 3 octombrie 1959, Bucureşti) este o interpretă de muzică pop din România. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti, la clasa regretatei Mihaela Runceanu, şi s-a lansat la Festivalul Naţional de muzică uşoară Mamaia ’85 unde a obţinut Premiul I la secţiunea „Interpretare”. S-a impus în muzica românească cu piesele scrise de Adrian Enescu, Doru Căplescu, Marius Ţeicu, Florin Ochescu, Virgil Popescu, Dani Constantin, Cătălin Târcolea, George Grigoriu, Dumitru Lupu, Gheorghe E. Marian, s.a. Piese precum „Nu-mi pare rău” (1985, Marius Ţeicu), „Cred în tine” (1989, Adrian Enescu), „Ochi căprui” (1988, Adrian Enescu), „O poveste oarecare” (1988, Adrian Enescu),  „Noi am ales” (1988, Adrian Enescu), „Miracol infinit”(1989, Doru Căplescu), „Dansul” (1989, Doru Căplescu), „Opoziție” (1991, Doru Căplescu), „Vreau să ştiu azi cine sunt” (1991, Cătălin Târcolea), „Sperând pe mai târziu” (1992, Virgil Popescu), „Lumea mea” (1995, Florin Ochescu),  „Sharica” (1997, Florin Ochescu),  sunt doar câteva dintre succesele care au făcut-o un nume de referinţă în muzica pop românească. Până în prezent, artista a lansat 7 albume.
Lansarea din această seară va fi urmată de o sesiune de autografe la care vor participa toți artiștii ce vor urca pe scenă în cadrul spectacolului “Seara Șlagărului Românesc”: Corina Chiriac, Dida Drăgan, Marina Voica, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Florin Apostol, Nicolae Caragea, Daniel Iordăchioaie și balerinii Elliot Bourke, Ellena Nou și Aleisha Gardner.

Ultima oră

Comentariul meu