video – imagini noi de la tragedia din colectiv. clipe de groază surprinse în timpul incendiului! (imagini cu impact emoțional puternic)

colectiv club incendiuPostul de televiziune Antena 3 a prezentat miercuri noi imagini video din timpul producerii incendiului din clubul Colectiv. Imaginile surprind momentele de groază în care flăcările cuprind tot clubul, dar și disperarea celor prinși ca într-o capcană în interior.

Postul Antena 3 a intrat în posesia unor noi imagini din Colectiv, din seara tragediei. Antena 3 a decis să difuzeze aceste imagini în contextul noilor dezvăluiri făcute de Cătălin Tolontan, care arată că ISU Bucureşti putea preveni incendiul, ştiind înainte cu câteva zile că urmează un concert, însă nimeni din acestă instituţie nu a mers la faţa locului să verifice. Imaginile sunt extrem de dure și pe fundal se aud strigătele de disperare ale celor care au fost prinși ca într-o capcană în clubul cuprins de flăcări.

Sursa video: antena3.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Asa se dau stiri tragice la Antena 3, sigla mare pe tot ecranul, reclame cu concert Tudor Gheorge si undeva in spate de tot oamenii mor? Deci sa intelegem ca sigla Antena 3 e mai importanta decat stirea in sine? Sau e acolo pt ca e stire socanta si nu vreti sa sechelati oamenii? Daca cea de-a doua e situatia, aveti aici o non-stire, pt ca nu aduce nimic in plus decat tipete de groaza. Imi scapa mie ceva?

    1. Si faptul ca dumneavoastra ati preluat aceasta non-stire spune multe despre calitatea jurnalismului pe care il practicati.