video – cea mai mare zăpadă din județ e la bâlea lac. imagini în direct chiar acum!

balea lacAdministrația Națională de Meteorologie anunță că cel mai gros strat de zăpadă până în acest moment în județul Sibiu este la Bâlea Lac. Acesta măsoară 23 de centimetri.

Cel mai mare strat de zăpadă din județul Sibiu se înregistrează în zona turistică Bâlea Lac, situată la 2.034 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, potrivit site-ului Administrației Naționale de Meteorologie, citat de agerpres.ro.
La Bâlea Lac nu există pârtii amenajate de schi, iar riscul declanșării avalanșelor este unul redus, de gradul unu.
Pentru a ajunge la Bâlea Lac, turiștii trebuie să urce cu telecabina, însă numai dacă sunt cel puțin zece persoane. Telecabina a rămas singurul mijloc de transport pe distanța de 3 700 de metri de la Bâlea Cascadă, la Bâlea Lac, după ce Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România /CNADNR/ a decis să închidă circulația rutieră pe Transfăgărășan, începând cu data de 2 noiembrie.
Urmăriți mai jos imagini în direct de pe două camere video montate la Bâlea Lac.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=L5Tg_t7vjDs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/L5Tg_t7vjDs/maxresdefault_live.jpg” caption=”Cabana Bâlea Lac Live – Axis P1365-E and CamStreamer”]
CAMERA 2
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=wSNIOpT82Dc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/wSNIOpT82Dc/maxresdefault_live.jpg” caption=”Cabana Bâlea Lac Live – Axis P1428-E and CamStreamer”]

Ultima oră

Comentariul meu