romgaz mediaș a anunțat măsuri dure împotriva angajaților arestați pentru furt de motorină

catuseCei din conducerea Romgaz au anunțat că dacă se va dovedi că angajații reținuți luni seară pentru că ar fi furat motorină din cadrul societății, atunci se vor lua măsuri ferme împotriva acestora.

Conducerea Romgaz a anuntat ca va lua „masuri ferme” impotriva angajatilor de la Sucursala de Interventii si Operatii Speciale la Sonda (SIRCOSS), retinuti luni seara in dosarul de trafic de motorina si delapidare, daca se va dovedi ca acestia sunt vinovati,
Şapte angajaţi ai Romgaz, Sucursala de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS), au fost reţinuţi de procurori, luni seară, în dosarul de trafic de motorină şi delapidare, iar cercetările în cazul celorlalte persoane audiate la Parchetul Judecătoriei Mediaş continuă.
Reprezentantii Romgaz au declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca „ancheta privind posibile fapte de delapidare si complicitate la delapidare de motorina se afla in desfasurare, iar conducerea Sucursalei de Interventii si Operatii Speciale la Sonda (SIRCOSS ) pune la dispozitia institutiilor abilitate toate documentele solicitate in vedera derularii investigatiilor”.
„Asteptam concluziile anchetei in ceea ce priveste angajatii sucursalei, urmand sa luam masuri ferme in situatia in care se va dovedi vinovatia acestora”, au afirmat reprezentantii Romgaz. In cursul zilei de marti, cei sapte angajati ai Romgaz, Sucursala de Interventii si Operatii Speciale la Sonda, care au fost retinuti de procurori in dosarul de trafic de motorina si delapidare vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
De asemenea, vor fi continuate ceretarile cu privire la celelalte persoane implicate in acest dosar, dar fata de care nu s-a dispus deocamdata nicio masura. Politistii au facut, luni dimineata, 22 de perchezitii in mai multe localitati din judetul Sibiu la persoane si firme suspectate de delapidare si trafic de motorina, actiunea fiind coordonata de Parchetul Judecatoriei Medias. Sursa: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu