actorii de la teatrul become nu mai joacă în baruri, cafenele sau restaurante în care patronii permit fumatul

Compania de Teatru BECOME a început stagiunea 2015 – 2016 cu mai puţine spectacole faţă de anul trecut. Motivul îl reprezintă decizia acestora de a opri pentru moment spectacolele din spaţiile în care se fumează.

fringe la centru

„Suspendăm toate spectacolele din baruri, cafenele sau restaurante până când patronii de localuri vor interzice fumatul sau până va fi dată o lege în sensul acesta. Anumite spectacole vor fi regândite pentru alte spaţii. Cei care vor să ne vadă pot veni în fiecare sâmbătă de la 19.30 la Centrul de Tineret din strada Nicolae Teclu nr 41.” a spus Cătălin Grigoraş Preşedinte Asociaţia Internaţională de Tineret BECOME
Luna decembrie se anunţă a fi una extrem de încărcată pentru tinerii de la BECOME. Pe lângă multitudinea de spectacole de stradă sau din diferite spaţii neconvenţionale se anunţă şi închiderea proiectului „ACTINT- Activarea grupurilor vulnerabile prin lanţuri valorice integrate de intreprinderi sociale”. Un proiect ce a fost finanţat din fonduri europene pe exerciţiul financiar 2007 – 2013.
Spectacolele ce pot fi văzute la BECOME în acest final de an sunt „O zi de vară” de S.. Mrozek în regia lui Muriel Manea, „O aventură galantă” cu Adrian Grigoraş în regia lui Cătălin Pătru şi „13” cu Cătălin Grigoraş în regia lui Radu Botar, iar pentru cei mici poveştile româneşti vor fi jucate toată luna decembrie
Totodată cei care îl îndrăgesc pe Radu Nechifor şi naiul său sunt aşteptaţi la sala Thalia în data de 15 decembrie ora 19.00 la gala umanitară „CREDEM IN TINE”.

Ultima oră

Comentariul meu