video – șoferi țepuiți de o firmă din sibiu. oamenii au protestat în fața acesteia!

soferi tepuiti sibiuMai mulți șoferi care lucrează pentru firma Q-Doz SRL din Sibiu, au protestat luni după amiază în fața sediului acesteia. Oamenii spun că firma nu le-a plătit salariile restante și au ajuns la capătul răbdării și nu mai au bani să își întrețină familiile.

Mai mulți șoferi din țară s-au strâns luni după amiază în fața sediului firmei Q-Doz SRL din Sibiu pentru că nu și-au primit drepturile salariale pe ultimele aproximativ două luni de zile. Firma i-a anunțat că au conturile blocate. Se pare că aceștia au cumpărat mai multe camioane, iar acum pentru că nu ar fi achitat ratele către bănci, s-au ales cu conturile poprite. ”Suntem un grup de șoferi transportatori care lucrăm în Comunitatea Europeană. Am fost aduși la firmă pe motivul că firma ar fi în faliment. Noi nu am știut nimic. Apoi ne-au spus că au conturile blocate și noi nu ne putem primi drepturile salariale. Noi am lucrat pe banii noștri luna octombrie și noiembrie până azi”, a povestit Ion Popescu, unul din șoferii păgubiți.
Acesta mai spune că reprezentanții firmei le-ar fi spus că un fost director ar fi fugit cu banii și că din cauza lui sunt în situația asta.
”Am fost mințiți și păcăliți. Când am venit să discutăm ei ne-au mințit. (..) Toți am tras ca firma să meargă bine. Am încercat să ajutăm firma și ei ne-au maltratat. Ne-au forțat să facem lucruri nelegale. (..) Vrem să ne primim salariile și diurnele. (..) Vrem drepturile noastre legale”, a mai declarat și Andrei Gheorghe din Drăgășani și el aflat în aceeiași situație ca și ceilalți colegi șoferi.
Reprezentanții firmei nu au comentat în nici un fel situația apărută.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gNJ3JB6M02o” splash=”https://i.ytimg.com/vi/gNJ3JB6M02o/maxresdefault.jpg” caption=”Tepe de la firma de transport sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Pacat de munca voastra,dar asa se intampla cand cautati doar firme mari,camioane euro6 si patroni cu birouri imbracate in piele,masini de 100 mii euro cu numere de leasing care isi bat joc de voi!

  2. Sa scoată camioanele la licitație și sa plătească oamenii. Numai cine face munca asta știe cite sacrificii trebuie sa facă un șofer.

  3. Totul sa intamplat din cauza c@catului ala de director general care a plecat cand a vazut ce prostii a facut !!!!!!!