video – haine de polițist găsite în gunoi de oamenii străzii la sibiu. s-au îmbrăcat cu ele!

haine politie gunoiDoi oameni ai străzii au fost surprinși duminică seară cum mergeau prin oraș și erau îmbrăcați în haine de polițist. Aceștia au spus celui care i-a filmat că au găsit hainele într-un container cu gunoaie.

Un blogger din Sibiu a filmat duminică, 22 noiembrie, în jurul orei 23, doi oameni ai străzii care se plimbau nestingheriți prin oraș, îmbrăcați în haine de polițist. Este vorba de jachete cu care vedem îmbrăcați polițiști din toată țara. Cei doi oameni ai străzii au spus că le-au găsit printre gunoaie și așa au ajuns în posesia lor. ”Le-am găsit la tomberon. (..) Și acum sunt și eu polițai în seara asta. Fac amezi la toată lumea”, au spus cei doi oameni ai străzii celui care i-a filmat și a făcut publice imaginile.
Surse de încredere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, au declarat pentru Ora de Sibiu, că imaginile au ajuns în vizorul polițiștilor, iar acum se va demara o anchetă pentru a se stabili cum au ajuns acestea în posesia oamenilor străzii și daca sunt într-adevăr uniforme originale din dotarea Poliției Române sau nu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=AqXr1YITIzM” splash=”https://i.ytimg.com/vi/AqXr1YITIzM/maxresdefault.jpg” caption=”www.furios4you.com Doi oameni ai străzii s-au îmbrăcat cu uniforme de poliţie”]
Sursa video&foto: Furious4you

Ultima oră

Comentariul meu