top cazare la sibiu: cea mai scumpă și cea mai ieftină noapte
FOTO arhivă

sibiu-noaptea

Sibiul ca  destinaţie turistică a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare fulminantă ceea ce a favorizat și creșterea ofertei de cazare pe peste 6100 de locuri potrivit statisticilor. Evident, locurile de cazare sunt mai multe dacă se iau în considerare și particularii care închiriază camere.

La Sibiu vin turişti cu pretenţii, care caută hoteluri luxoase, dar şi turişti care aleg să se cazeze în pensiuni care le oferă contactul cu atmosfera locală. O altă categorie preferă să petreacă nopţile în apartamentele cochete din inima oraşului. Una dintre cele mai bune soluții de scanat cazările pe toate gusturile este Hotelscan. Aici se afişează toate camerele disponibile de pe peste 100 de site-uri de booking. Tot aici se poate ordona căutarea după cea mai scumpă noapte de cazare, cea mai ieftină, cel mai votat hotel. Am testat şi noi site-ul şi am făcut un top.

Cele mai scumpe cazări la Sibiu

Cea mai scumpă noapte de cazare în Sibiu se plăteşte pentru Apartamentul Ana, de pe strada Prof. Aurel Popa, pentru care 663 de lei este preţul stabilit de proprietar, dar acum este la reducere, la 441 de lei. În top este și Hilton Sibiu, care are și o notă foarte bună din partea turiștilor, de peste 8. O cameră la Hilton, pornește de la 410 lei pe noapte.
Mai mult costă o noapte  într-un apartament din inima Sibiului- Medieval Center Apartment, respectiv 441 de lei.
Apartamentele oferă intimitate, dar următoarele în top sunt unele dintre cele mai cunoscute hoteluri din oraş.
Hotel Ramada oferă o camera dublă la 352 de lei, şi ea redusă de la 445 de lei. Aici micul dejun este inclus.
Fără masa de dimineaţă, dar un pic mai ieftină este o noapte de cazare la Hotel Golden Tulip- 316 lei.
Următorul pe lista celor mai scumpe locaţii de cazare este un apartament situat în Piaţa Mare. Pentru Central Sibiu costul este de 312 de lei pentru o noapte.

Pensiunile- printre cele mai ieftine opțiuni de cazare la Sibiu

Cei mai puţini bani trebuie scoşi din buzunar pentru o noapte de cazare la Pensiunea Maria Sibiu. Aici o camera costă 89 de lei. Vara se poate face baie în piscina din curte. Pensiunea Nely îşi oferă o cameră pentru 93 de lei pe noapte. Se află în Şelimbăr, dar până în centrul Sibiului cu maşina, drumul durează cel mult 15 minute.
O altă Pensiune Maria oferă reducere de la 169 de lei pe noapte la 102 lei. Vara se poate lua masa în grădină sau se poate face un grătar delicios. 102 lei este şi preţul cerut de Casa Romana 2 pentru o noapte de cazare. Se află în oraşul vechi, la 5 minute de Piaţa Mare. Acelaşi preţ de 102 lei trebuie plătit şi la Pensiunea Ela de pe strada Nouă.

Ca locație centrală, cea mai bună ofertă o găsim la Hotel Ibis Centru Sibiu Hermanstadt, unde poți dormi o noapte cu 165 de lei. Urmează Continental Forum cu 191 de lei, Bets Western Silva din parcul Sub Arini, cu 231 de lei pe noapte și Hotel Libra cu 258 de lei.

De ce să cauţi cu Hotelscan
Pentru că pe site-urile de booking nu sunt disponibile toate camerele unui hotel, dacă alții au rezervat deja toată oferta pe un anumit site, nu vei mai găsi nimic, chiar dacă sunt disponibile camere la aceeași locație pe alte site-uri. Cu Hotelscan vezi toate camerele unei locații, distribuite pe mai mult de 100 de website-uri de booking, începând cu cele mai cunoscute, precum Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda sau Skoosh.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. De câte ori vrem sa vizitam Sibiul merg la….Norica in Gura Raului.
    Suntem răsfățați ca la Mama !