s-a închis cotton pub. stați liniștiți că nu de tot!

cottonUnul din cele mai apreciate locuri de distracție din Sibiu, și-a închis luni dimineață ușile pentru clientelă. Pe ușa de intrare la Cotton Pub a fost postat un anunț prin care publicul este informat că locația este închisă pentru o zi.

Mai mulți cititori Ora de Sibiu ne-au trimis mesaje prin care ne informau că Cotton Pub, unul din locurile preferate mai ales de tineri pentru distracția de weekend sau cafeaua de dimineață, este închis. Unul dintre aceștia ne-a sugerat chiar că localul ar fi fost închis de cei de la ISU Sibiu.
Informația este adevărată doar pe jumătate însă.
Patronii de la Cotton au explicat de ce pub-ul a fost închis luni dimineață. ”Așa cum am mai spus, montăm senzorii de fum și alte lucruri pe care cei de la ISU Sibiu le-au solicitat. Noi ne dorim să obținem o autorizație pentru locuri aglomerate. Cum aceste lucrări nu se pot face cu clienți în pub, am decis ca luni, 23 noiembrie, să închidem localul. Este posibil să îl redeschidem chiar în această după amiază sau cel târziu marți dimineață”, a explicat Nicu Ordean, unul din patronii de la Cotton Pub.

CITEȘTE ȘI: Încă un club din Sibiu INTERZICE FUMATUL în locație

Surse: ISU a dat amenzi usuturătoare în weekend
Altfel cei de la ISU Sibiu au efectuat din nou controale în weeekendul trecut, în toate localurile mari din oraș. Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu, că inspectorii ISU au împărțit din nou amenzi pentru neregulile constatate. Cei de la Cotton nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că și în această locație s-au efectuat controale. Se pare că cei de la ISU au trecut și pragul noului club Fratelli, dar până luni după amiază, cei de acolo nu a confirmat controlul efectuat.

Ultima oră

Comentariul meu