isu dă amenzi pe bandă rulantă în cluburi, baruri și pub-urile din sibiu. peste 570.000 de lei!

clubbingÎn perioada 16-22 noiembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, a continuat acţiunile de  prevenire a situaţiilor de urgenţă, acţiuni care au fost derulate atât pe timp de zi, cât şi de noapte.

Astfel, cadrele inspectoratului au desfăşurat 28 de controale la unităţile de alimentaţie şi de agrement (baruri, discoteci, cluburi) şi operatori economici din judeţul Sibiu. Pe timpul desfăşurării acestor activităţi, s-au constatat 56 de deficienţe pentru care s-au aplicat un număr 40 sancţiuni, cuprinzând 16 avertismente şi 24 amenzi în cuantum de 574.500 lei.
Principalele nereguli constatate sunt:
Deficienţe privind organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor;
Lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu;
Nereguli tehnice din punct de vedere al activităţii de apărare împotriva incendiilor;
Dotarea cu stingătoare neverificate (cu termen de valabilitate expirat).
CITEȘTE ȘI: Încă un club din Sibiu INTERZICE FUMATUL în locație
Pe lângă activităţile de control, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a organizat şi desfăşurat două de exerciţii de alarmare publică în localităţi, precum şi mai mult de 23 de activităţi de informare preventivă şi pregătire a populaţiei la care au participat peste 1.000 de cetăţeni, în special copii.
De asemenea, s-au organizat şi desfăşurat şase exerciţii aplicative cu forţe şi mijloace în teren la operatorii economici din judeţul Sibiu. Din acţiunile desfăşurate în această săptămână, se observă preocuparea mai mare a proprietarilor sau beneficiarilor de a întreprinde demersurile necesare pentru intrarea în legalitate, respectiv îndeplinirea cerinţelor de securitate la incendiu.

Program suplimentat pentru relații cu publicul
Totodată, în sprijinul cetăţenilor, pentru desfăşurarea activităţii de avizare şi autorizare privind securitatea la incendiu a construcţiilor/amenajărilor şi în domeniul protecţiei civile, comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, a stabilit încă o zi de lucru cu publicul, respectiv în fiecare miercuri, între orele 9.00-13.00, pe lângă cele două deja stabilite în program (în fiecare luni şi vineri, între orele 9.00-13.00).  foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu