încă un club din sibiu a decis să interzică fumatul în locație

premierDupă ce Oldies Pub de pe centru, a decis să interzică definitiv fumatul în locația în care funcționează, un alt local în care mulți sibieni obișnuiesc să meargă să se distreze, a decis să urmeze exemplul colegilor lor. Este vorba de clubul Premier.

Locațiile în care sibienii merg să se distreze în special la final de săptămână, încep rând pe rând să impună condiții care cu siguranță sunt pe placul multora, dar nu prea sunt pe placul celor care au viciul fumatului.
După ce Oldies Pub a anunțat că va interzice fumatul în localul din Centrul Sibiului și a și pus în aplicare această decizie, un alt club din Sibiu a decis să facă același lucru.
Clubul Premier din Piața Aurel Vlaicu, a strâns scrumierele de pe mese de ceva vreme și a amplasat anuțuri la intrări prin care clienții sunt informați că fumatul este interzis.
CITIȚI ȘI: PREMIERĂ – Un pub de renume al Sibiului a INTERZIS FUMATUL în locație!
”Nu a venit nimeni să ne spună să facem treaba asta. Așa am decis noi să facem. Avem mulți clienți care nu fumează, iar cei ce fumează cel puțin până acum s-au conformat decizie noastre. E un pas spre normalitate și credem până la urmă toată lumea o să ia o decizie similară cu a noastră”, au spus cei doi patroni din clubul Premier.
VEZI ȘI: PROTEST PUBLIC al celor de la COTTON Pub: SUNTEM PÂNDIȚI ȘI AMENDAȚI aproape zilnic!
Rămâne de văzut dacă toate cluburile, barurile, cafenelel sau pub-urile din oraș vor lua decizii similare.
Mai ști tu vreo locație în care nu se fumează? Lasa-ne un comentariu aici sau pe Facebook!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu