foto – accident cu o mașină de la criminalistica poliției sibiu. a bușit un mitsubishi parcat!

masina lovitaO mașină ce aparține Serviciului Criminalistic de la IPJ Sibiu a tamponat în noaptea de duminică spre luni o mașină ce era parcată regulamentar pe strada Noica din Sibiu. Mașina poliției se afla în misiune.

Sibienii care locuiesc în zona de blocuri din apropiere de sediul IPJ Sibiu, au auzit cu siguranță o bubuitură puternică, luni dimineață în jurul orei 4.40. Atunci o mașină ce aparține Serviciului Criminalistic al Poliției Județului Sibiu a plecat în misiune către un eveniment rutier ce a avut loc pe raza localității Jina.
Șoferul mașinii de poliție a acroșat un autoturism parcat regulamentar pe strada Noica. În urma impactului mașina de poliție a fost avariată pe partea dreaptă în față, iar Mitsubishi-ul a fost avariat puternic în partea stângă spate. Pentru că polițiștii erau în misiune, aceștia au lăsat un număr de telefon în geamul mașinii avariate și pe parcursul zilei de luni s-au întâlnit cu proprietarul acesteia și s-au înțeles amiabil. Poliția a confirmat oficial incidentul. masina33”A fost soluționat prin înțelegere amiabilă. Mașina de afla în misiune și se deplasa la un eveniment rutier avut loc la Jina”, a spus Elena Welter de la IPJ Sibiu pentru Ora de Sibiu. Mai multe fotografii de la acest incident circulă de câteva ore în mediul virtual și pe rețelele de socializare. masina44sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu