”cel mai mare” hoț de lemne din slimnic. l-a prins poliția cu o cantitate ”impresionantă”!
Foto: arhivă

lemnePolițiștii sibieni au efectuat în 21 noiembrie mai multe activități în cadrul operațiunii intitulată ”Scutul Pădurii”. Acțiunile au avut loc la Slimnic, iar polițiștii se laudă că au prins un localnic care nu a avut acte justificative pentru cei doi metri cubi de lemn pe care îi transporta.

În data de 21 noiembrie, ca urmare a activităţilor din cadrul operaţiunii „Scutul Pădurii”, pe raza localităţii Slimnic, poliţiştii sibieni au depistat un localnic în vârstă de 39 de ani, în timp ce transporta aproximativ doi metri cubi de material lemnos fără documente de provenienţă şi transport.
”Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul a fost confiscat şi predat autorităţilor spre valorificare”, spun cei de la IPJ Sibiu.
Este curios însă cum polițiștii au reușit ”performanța” de aprinde doar o singură persoană ce nu avea acte pentru lemne, în condițiile în care mulți dintre localnicii din zona Gura Râului, Rășinari, Orlat, Sibiel sau Râul Sadului, spun în comentariile la articolele postate pe Ora de Sibiu, legat de furturile de lemne, că prin comunele lor se fură cu camioanele.

Ultima oră

Comentariul meu