csu de neoprit și la mediaș. sibiul a învins lejer pe gaz metan

calotaCSU Sibiu a reușit să obțină a șasea victorie din actualul sezon, în fieful rivalei din județ, Gaz Metan Mediaș. Universitarii s-au impus cu 84-74 ( 21-21, 30-10, 17-13, 16-30) și se mențin în plutonul fruntaș al clasamentului.

Meciul de la Mediaș a fost practic unul fără istoric. Sibienii au confirmat și calculele hârtiei care îi dădeau favoriți clari la victorie în fața celor de la Gaz Metan. Partida a fost dominată autoritar de CSU, mai ales în sferturile doi și trei. Sibiul a învins fără emoții cu 84-74 și a acontat astfel al șaselea succes din acest tur de campionat.
”Mi-a fost foarte frică de meciul acesta, pentru că Mediașul are o echipă imprevizibilă, cu foarte mulți shooteri și după ce am făcut atâtea meciuri bune, mi-a fost teamă că băieții noștri se vor relaxa. Au început meciul foarte bine, au început să facă și o apărare bună și mă bucur că am avut de unde lăsa în sfertul patru, când am încetinit mult prea tare motoarele. Cheia victoriei în acest meci a fost apărarea din sfertul doi și sfertul trei. Am făcut o apărare foarte bună, foarte agresivă și am reușit să interceptăm multe mingi. Băieții știau, în mare parte, combinațiile celor de la Mediaș, și au făcut o treabă foarte bună”, a declarat la final antrenorul Dan Fleșeriu.
În etapa următoare, CSU primește vizita celor de la Dinamo București, duminică, 29 noiembrie 2015, de la 19:45, meciul fiind în direct și pe Digi Sport.

CSU:
Calota 17, Gilbert 16, Mijajlovic 14, Hardy 11, Harisson 11,  Lalovic 7, și Paul 7, Tincu 1. foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu