Tineri din județele Sibiu și Brașov reținuți pentru jafuri și furturi. Ce spargeri au dat!
Foto Arhivă

hoti locuinteTrei tineri cu vârstele de 20, 27 și 29 de ani au fost reținuți de către polițiști pentru furturi din locuințe. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, cu propunerea de arestare preventivă.

În data de 19 noiembrie, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Postului de Poliţie Cârţa în vederea soluţionării un furt din locuinţă cu autor necunoscut, au fost identificate trei persoane de sex masculin bănuite de săvârşirea acestei infracţiuni. Pentru documentarea activităţii infracţionale a bănuiţilor, poliţiştii au desfăşurat şi trei percheziţii domiciliare, în judeţele Braşov şi Hunedoara.
În fapt, la sfârşitul lunii iunie, cei trei bănuiţi au pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Cârţişoara de unde au sustras bunuri electronice şi scule electromecanice, prejudiciul creat fiind de aprox. 3.000 de euro.
În cadrul investigaţiilor, poliţiştii au reuşit recuperarea a 60% din prejudiciu. Împotriva celor trei bărbaţi, cu vârstele de 20, 27 şi 29 de ani, domiciliaţi în localităţile Cârţa (judeţul Sibiu) şi Cincşor (judeţul Braşov) s-a dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, respectiv Judecătoriei Avrig cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Cercetările în acest dosar continuă. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu