două posturi de radio cunoscute în românia, vor frecvențe de emisie la sibiu

microfonSibienii au mari șanse ca în curând să poată asculta încă două posturi de radio ce nu emit actualmente în Sibiu. CNA-ul a  scos la licitație un număr de 48 de frecvențe la nivel național, iar două din ele sunt ”vânate” la Sibiu de către Romantic FM și Galaxy FM.

Consiliul Naţional al Audiovizualului organizează, începând de marţi, timp de o săptămână, un concurs de acordare a 48 de frecvenţe FM şi AM, care sunt disponibile în prezent. Între frecvenţele care sunt scoase la concurs se află şi cele care au aparţinut Radio Guerrilla.
Astfel, printre societăţile care s-au înscris la concurs se numără şi Grupul Media Camina (G.M.C.) SRL, care face parte din trustul de media Intact şi deţine posturile Radio Zu şi Romantic FM.
Grupul Media Camina (G.M.C.) SRL concurează pentru a obţine şase frecvenţe noi pentru postul generalist Radio Zu (Bistriţa, Focşani, Petroşani, Reşiţa, Târgovişte şi Vaslui) şi şase pentru Romantic FM (Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Timişoara).

Galaxy FM vrea să se audă la Sibiu
Printre societăţile care s-au înscris la concurs se numără şi Galaxy SRL, care deţine postul de radio Galaxy FM care s-a lansat în Drobeta-Turnu Severin, dezvoltându-se ulterior şi în alte oraşe din ţară.
Pentru a se extinde, Galaxy FM s-a înscris la concursul organizat de CNA pentru a obţine 12 noi frecvenţe, inclusiv în Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu