accidente grave la șelimbăr și sibiu. tânără lovită pe trecerea de pietoni și biciclistă acroșată de un auto!

smurdO tânără de 23 de ani din Mediaș a fost lovită pe trecerea de pietoni pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr, în apropiere de Dedeman. Tânăra a fost transportată în stare gravă la spital.Un alt accident a avut loc și în Sibiu, o femeie pe bicicletă fiind acroșată de o mașină.

Primul accident s-a produs pe strada Doamna Stanca din Selimbar. ”O tanara de 23 de ani, domiciliata in Medias, angajata in traversarea strazii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, a fost accidentata de un sofer care nu i-a acordat prioritate”, a explicat Luciana Balteș de la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu. Soferul vinovat de producerea accidentului este un sibian de 55 de ani. Tanara a fost ranita grav in urma acestui eveniment nefericit.
Un alt accident s-a produs tot joi după amiază în Sibiu. O femeie de 31 de ani, domiciliata in Sibiu, se deplasa cu bicicleta pe contrasens, dinspre strada Balea spre strada H. Oberth, iar in zona intersectiei cu aceasta strada a fost accidentata de un sofer de 40 ani, tot din Sibiu. In urma accidentului, bicilista a fost grav ranita si a fost transportata la spitalul județean Sibiu. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu