vineri se deschide fratelli lounge & club sibiu. așteptarea s-a terminat!

fratelli-lounge-clubCel mai așteptat eveniment al toamnei pentru iubitorii de distracție și muzică bună are loc în sfârșit. Amenajarea Fratelli Lounge & Club Sibiu s-a încheiat, așa că cei ce dețin franciza au anunțat oficial deschiderea locației de pe strada Someșului. Vineri 20 noiembrie are loc marea inaugurare.

Fratelli Lounge & Club Sibiu își deschide pentru prima dată ușile vineri seară. Atunci are loc primul party oficial al celui mai elegant și celui mai modern club din oraș. Cei de la Fratelli Lounge & Club Sibiu au postat pe pagina de Facebook un anunț oficial prin care se transmite tuturor că primele petreceri au loc în 20 și 21 noiembrie.
O noutate absolută este aceea că accesul în club și lounge este permis numai persoanelor care au peste 18 ani, iar în unitate intrarea este permisă numai după ora 11.00 în limita locurilor disponibile.
Pe www.fratelli-sibiu.ro se specifică de asemenea că în Fratelli Lounge & Club Sibiu este interzis și consumul de droguri.deschidere fratelliDeocamdată nu a fost anunțat numele Dj-ului care va întreține atmosfera în Fratelli Lounge & Club Sibiu. În ceea ce privește amenajarea locației, aceasta respectă cu strictețe rețeta de succes a Fratelli în România. Designul, decorul, mobilierul, barul, instalația de sunet și luminile sunt de ultimul răgnet și vor arăta tuturor că Fratelli Lounge & Club Sibiu este de vineri locația numărul 1 în materie de distracție la Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu