video – operațiune antiteroristă în forță la paris. cel puțin trei persoane au murit!

parisParisul este din nou sub teroare. Armata și poliția au început la primele ore ale dimineții mai multe acțiuni în forță în Saint – Denis, o localitate de la marginea Parisului. Operațiunea îl vizează pe organizatorul atentatelor de vinerea trecută, Abdelhamid Abaaoud. Trei persoane au fost ucise după ce o femeie – kamikaze a detonat o bombă.

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid a avut loc miercuri dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case. Operaţiunea l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud. Trei persoane vizate de operaţiune ar fi fost ucise, inclusiv o femeie-kamikaze, care şi-a detonat centura explozivă, iar alte trei persoane ar fi fost arestate.
Un suspect este baricadat în continuare la Saint-Denis, iar cinci persoane au fost arestate
Operaţiunea forţelor franceze continuă miercuri la Saint-Denis, un suspect fiind baricadat în continuare într-un apartament din oraş, în timp ce alte cinci persoane au fost arestate, relatează Le Figaro în ediţia electronică.

Trei persoane ucise în operaţiune, inclusiv o femeie-kamikaze
Bilanţul provizoriu al operaţiunii desfăşurate miercuri dimineaţă de forţele de securitate franceze la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, este de trei morţi şi trei persoane arestate. Aceste informaţii nu au fost confirmate oficial deocamdată.
Printre persoanele ucise s-ar afla şi o femeie-kamikaze, care şi-a detonat centura explozivă.
Operaţiunea forţelor speciale franceze Raid, la care participă şi armata, l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, potrivit cotidianului Le Parisien.
Potrivit unor informaţii obţinute de cotidianul Le Parisien, forţele de securitate caută doi bărbaţi la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului. Unul dintre ei este presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, un belgian despre care se ştia că se afla în Siria.
Belgianul Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor sângeroase comise vineri seara la Paris şi Saint-Denis, este o figură din cadrul grupării Stat Islamic (SI) cunoscută justiţiei din Franţa şi Belgia.

Potrivit unei surse din Franţa apropiate dosarului, acest bărbat în vârstă de 27 de ani de origine marocană s-ar afla la originea mai multor atentate sau planuri de atentat în Europa.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=C_r6Q37r6dU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/C_r6Q37r6dU/maxresdefault.jpg” caption=”France: Police hunt suspects after shots fired during raid in Saint-Denis, Paris”]
foto: LE Figaro, info: mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu