update video - directorul teatrului radu stanca cere demisia sefului isu sibiu: cer demisia acestui domn!

constantin chiriacDirectorul Teatrului Radu Stanca din Sibiu a cerut miercuri public demisia sefului ISU Sibiu, Cosmin Balcu. Chiriac a spus intr-o conferinta de presa despre Balcu ca a boicoteaza cultura sibiana si ca s-a trezit acum sa aplice legea dupa ce ani de zile s-a luat mita pentru eliberarea autorizatiilor PSI de la ISU.

“Aş vrea să-l întreb pe domnul comandant: Când e un moment de criză, cum îşi permite să plece în vacanţă? (…) Ce s-a întâmplat cu Festivalul de Jazz  este un boicot cultural! Puteau să vină cu maşinile de pompieri, să stea şi să asiste, să dea ajutor, nu să penalizeze ceea ce nu au făcut de ani şi ani de zile…luând ciubuc, luând mită la toate autorizările sau la toate cluburile pe unde s-a întâmplat ce s-a întâmplat…Nu cultura aduce prejudicii unui oraş, dimpotrivă!”, a spus directorul TNRS.
“Toţi domnii de la ISU să înteleagă că sunt plătiţi din bani publici şi că, printr-o hotărâre de Guvern, ei nu sunt şefi şi stăpâni a ceea ce nu au făcut 25 de ani.(…) Dacă nu se va dechide Sala Studio, care are toate facilitaţile pentru ca spectatorii să vadă în bune conditii, cer demisia acestui domn”, a mai declarat Chiriac.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIILE VIDEO
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=IdpAiIbVWuk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/IdpAiIbVWuk/maxresdefault.jpg” caption=”Chiriac cere demisia lui Balcu de la ISU Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu