ghita ciobanul

De cateva luni, contul de Facebook al celui mai cunoscut cioban din Romania este invadat cu mesaje de condoleante. Inca din vara, a inceput sa circule informatia ca Ghita Ciobanul s-ar fi prapadit in somn, iar prietenii virtuali au reactionat imediat. „Chiar a murit”? „Da, a murit in somn, am citit pe net”; „Condoleante familiei”, sunt genul de mesaje care i-au invadat contul lui Ghita.

Ghita Ciobanul a murit, intr-adevar, insa nu cel de la Jina ci cel de la Timisoara. Deputatul Gheorghe Ciobanu a murit marti, 28 iulie, in somn, dupa ce a fost victima unui infarct miocardic. Cateva site-uri au preluat informatia, iar titlurile date i-au indus pe multi in eroare. Acestia s-au gandit imediat la Ghita, ciobanul din reclame, iar cum acesta posteaza din ce in ce mai rar pe Facebook, a aparut ideea ca el ar fi cel in cauza.
In realitate, Ghita Ciobanul este bine-mersi. Isi pregateste oile pentru iarna, iar sotia lui i-a nascut cel de-al doilea copil. Si-a inchis celebra „camera de oaspeti” inca din luna mai, la fel si magazinul din Bucuresti, care nu i-a mers atat de bine pe cat se astepta. A ramas un simplu cioban, cu aproape 600.000 de prieteni pe Facebook.

Sursa www.wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu