discursul primei doamne în locul lui klaus iohannis la sibiu, nu se mai ține. a venit dezmințirea!
foto: arhivă

carmen iohannis si klausMass media centrală a preluat miercuri o informație apărută la Sibiu cum că prima doamnă, Carmen Iohannis, va susțiune un discurs de deschidere la  o Conferință internațională UNESCO, de la ULBS, mesajul urmând să fie din partea administrației prezidențiale.

Informația a apărut miercuri la amiază, pe programul conferinței fiind trecut inițial discursul primei doamne. Media din Capitală a preluat informația și a anunțat că prima doamnă va susține un discurs la conferința UNESCO de la Sibiu.
Până aici nimic anormal, numai că prima doamnă nu a confirmat oficial pentru nimeni că ar participa la eveniment în calitate de reprezentantă a președintelui României.
Miercuri seară organizatorii Conferinței ”Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together”, au anunțat că totul a fost o confuzie. ”Organizatorii regretă confuzia care a apărut în programul evenimentului și menționează că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, nu este reprezentantul Administrației Prezidențiale și nu îl reprezintă pe președintele Klaus Iohannis. Menționăm că Prima Doamnă a primit o invitație oficială pentru a participa la acest eveniment, pe care nu a putut-o onora din cauza agendei încărcate, trimițându-ne în răspunsul oficial un mesaj de mulțumire”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizatori.

Ultima oră

Comentariul meu