video foto targul de crăciun e aproape gata la sibiu. cum arată acum centrul orașului!

piata mare targTârgul de Crăciun de la Sibiu se va deschide peste trei zile, așa că Piața Mare este un adevărat furnicar în această perioadă. Parcul de distracții este și el aproape gata, iar căsuțele la care cei 70 de expozanți veniți din 22 județe din țară vor vinde produse specifice sărbătorilor de Crăciun, sunt și ele amplasate.

În 20 noiembrie, ora 19, va avea loc inaugurarea celei de-a 9-a ediții a Târgului de Crăciun din Sibiu, printr-un concert extraordinar de muzică gospel, cu artiști consacrați din țară și străinătate, pe scena din Piața Mare. Asta face ca lucrările de amenajare a locației să se desfășoare în ritm alert în aceste zile. targ de craciun sibiu (1)Așa a fost și marți la prânz, când în Piața Mare, zeci de oameni munceau de zor în cadrul viitorului Târg de Crăciun. Locația arată diferit față de anul trecut. targ de craciun sibiu (6)În mijlocul Pieței Mari va funcționa un trenuleț care va trece și printr-un tunel artificial, acesta urmând să fie cu siguranță una din atracțiile acestei ierni. targ de craciun sibiu (8)Și utilajele ce vor anima parcul de distracții de aici sunt montate aproape în totalitate, iar bradul de Crăciun, înalt de 19 metri este aproape  gata, fiind împodobit cu lumini și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă.targ de craciun sibiu (10)Târgul de Crăciun din Sibiu 2015 se va desfășura în mod tradițional în perioada 20 noiembrie – 3 ianuarie.

Expozanți numeroși
La ediția 2015 vor fi prezenți 70 de expozanți veniți din 22 județe din țară și chiar și din străinătate. Aceștia își vor prezenta produsele în căsuțele amenajate în Piața Mare. Printre expozanții noi ai acestei ediții sunt “Castelul Brutarilor”, care va prepara dinnede tradiționale germane, un produs copt proaspăt, la fața locului.

De asemenea, va exista un stand de vinuri diverse, sub brand-ul “CRUSH Wine Bar”. Selecția expozanților s-a făcut cu câteva luni înaintea evenimentului, astfel încât expozanții să se poată pregăti bine și oferta Târgului să fie variată și echilibrată.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=cNNg5i9r8fc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/cNNg5i9r8fc/maxresdefault.jpg” caption=”Pregatiri Targul de Craciun Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu