video foto reclama la un nou model auto de la subaru filmată în centrul sibiului. se lucrează de zor!

reclama subaru centru sibiului (9)După reclama la Vodafone în care apare și un tânăr antreprenor din Sibiu, o altă companie de renume mondial a ales să filmeze la Sibiu, un spot publicitar. Subaru filmează o reclama la noul lor SUV în mai multe locații centrale, printre care Piața Mică (Podul Minciunilor) și străzile Cetății și Bălcescu.

Forfotă mare încă de marți dimineață în Centrul Orașului. Zeci de manipilatori și angajați ai unei case de producție de film din București, munceau de zor pentru că în Sibiu se toarnă o nouă reclamă. De data aceasta este vorba de o reclamă pentru un model auto al celor de la Subaru.reclama subaru centru sibiului (17)
De altfel Comisia de Avizare a Adunărilor Publice din cadrul Primăriei Sibiu a emis aviz favorabil pentru desfășurarea unor filmări pentru un spot publicitar în data de 17 noiembrie, între orele 6 și 18, în Pasajul Scărilor, Piața Mică (parțial), strada Ocnei, Strada Nicolae Bălcescu și strada Cetății. Filmările vor continua și în data de 18 noiembrie, dar numai în Piața Mică.
”Solicitantul a achitat taxa de ocupare a domeniului public și taxa de acces în zona pietonală din centru (50 lei/auto)”, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.reclama subaru centru sibiului (26)
Filmările nu au trecut neobservate de către sibienii sau turiștii care au avut drum prin zona centrală.

”Am venit cu prietenul meu să vizităm Sibiul. Suntem în luna de miere și avem prieteni aici în oraș și am vrut neapărat să îi vedem. E foarte frumos orașul. Aici tot timpul se întâmplă ceva și asta e plăcut. Noi suntem din Baia Mare”, a spus Crina Cojan, o tânără venită cu soțul ei în vizită la Sibiu și care a ținut neapărat să facă o poză pe Podul Minciunilor cu una din echipele de filmare la spotul pentru Subaru.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Mt6FSQlRIhU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/Mt6FSQlRIhU/maxresdefault.jpg” caption=”Reclama auto Subaru filmata la Sibiu 2″]
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=PyTwzMaZHQQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/PyTwzMaZHQQ/maxresdefault.jpg” caption=”Reclama auto Subaru filmata la Sibiu 1″]

Ultima oră

Comentariul meu