video foto cel mai extins lanț de pizzerii din lume vine la sibiu. se fac angajări!

domino s pizza sibiu (4)Sibienii care sunt devoratori de pizza vor avea în scurt timp o nouă locație de unde pot să își comande acest produs. Și nu vorbim de un nume oarecare ci de un brand care s-a făcut cunoscut la nivel mondial și are cel mai extins lanț de pizzerii din lume. Domino’s Pizza va funcționa în fosta locație a fast-food-ului Lucas.

Domino’s Pizza, al doilea lant de pizzerii din SUA, va intra pe piata sibiană din acest an. Domino’s Pizza, brand american, fondat în 1960 în Ann Arbor- Michigan, SUA, este cel mai mare lanţ de livrare pizza la domiciliu din lumea întreagă, și operează în 11.000 magazine în mai mult de 73 de ţări. În România, Domino’s Pizza are deschise șapte magazine în București.domino s pizza sibiu (1)La Sibiu se lucrează de zor pentru amenajarea locației care va funcționa vizavi de Primăria Sibiu, în Piața Mare, în locul în care a fost fast-food-ul Lucas. domino s pizza sibiu (2)Muncitorii lucrează intens pentru amenajarea spațiului, iar în geam este postat și un anunț cu un număr de telefon la care cei ce vor să lucreze ca asistent manager, preparator pizza și livrator pizza, pot să sune pentru angajare. domino s pizza sibiu (3)”Se oferă salarii atractive plus tichete de masă”, scrie în anunț. Anuțuri de angajare pentru locația de la Sibiu au fost postate și pe olx.ro.

Un român este vicepreședinte al lanțului mondial
Românul Cristian Dersidan deţine de la începutul anului trecut poziţia de vicepreşedinte pentru finanţe internaţionale, strategie şi administraţie în cadrul Domino’s Pizza. Astăzi, compania deţine peste 10.000 de unităţi în peste 73 de ţări, cele mai multe în franciză. Afacerile anuale ale companiei sunt de circa 1,8-2 miliarde de dolari. Domino’s Pizza este prezentă şi în România în sistem de franciză, cu şapte unităţi, toate în Capitală. Brandul a fost adus pe piaţa locală în 2011 de grupul Rădăcini, cu activităţi în special în industria auto, şi a ajuns anul trecut la afaceri de 6,7 mil. lei (1,5 mil. euro), în scădere cu aproape 15%.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=l03vsIh98cc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/l03vsIh98cc/maxresdefault.jpg” caption=”Dominos pizza sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu