accidente la tălmaciu și sibiu. două tinere au fost rănite!
FOTO: arhivă

politiaDouă accidente au avut loc luni în județul Sibiu. Primul a avut loc pe DN7 în Tălmaciu, acolo unde o tânără a lovit o altă mașină pe strada Unirii, iar cel de al II-lea a avut loc în Sibiu la intersecţia străzilor Corneliu Coposu – H. Oberth. Un șofer de 85 de ani a lovit o tânără ce traversa strada regulamentar.

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 11.00, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu s-a produs un accident rutier uşor, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers.
Un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în judeţul Buzău, în timp ce conducea autoturismul pe DN7, str. Unirii din localitatea Tălmaciu, nu  a păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, lovindu-l în partea din spate.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere.

Accidentată pe zebră
În municipiul Sibiu, s-a produs un accident rutier în jurul orei 17.50, pe fondul neacordării de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare.
Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Corneliu Coposu – H. Oberth în următoarele împrejurări: un conducător auto în vârstă de 85 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul ajuns în dreptul trecerii pentru pietoni amplasată la ieşirea din sensul giratoriu bvd. Corneliu Coposu – H. Oberth, nu acordă prioritate de trecere unei tinere de 26 de ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii,  accidentând-o uşor. Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu