VIDEO Teroare resimțită din plin de o sibiancă stabilită în Paris: ”Suntem sub șoc!”

elenaElena Ocenic s-a mutat de la Sibiu la Paris în urmă cu șase ani. Actualmente este membră a Centrului pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români din Franţa și a povestit că a intrat cu frică în casă după atentatele de vineri din Capitala Franței.

Românii din Paris trăiesc cu frica în sân ceea ce s-a întâmplat vineri seară. Atacurile teroriste în urma cărora aproximativ 130 de oameni au fost uciși, stârnesc panică în continuare, iar frica pândește la fiecare pas.
După ce v-am prezentat trăirile unei foste studente la Jurnalistică în Sibiu, care locuiește acum în Paris, noi opinii ale sibienilor ce sunt s-au stabilit în orașul terorii, apar în media din România.

VEZI ȘI: Româncă în infernul de la Paris: ”Nu îmi e frica, dar sunt tristă și îngrijorată… Trebuie să rămânem uniți!”
Elena Ocenic a plecat din Sibiu în urmă cu şase ani şi s-a stabilit în Paris. Este membră a Centrului pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români din Franţa. Tânăra a spus la digi24.ro că nu se mai simte în siguranţă în capitala Franţei.
„Vă spun cu sinceritate că de șase ani de când stau în Paris, e prima dată când am intrat cu frică în casă, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat niciodată înainte. Suntem puţin sub şoc, s-a întâmplat la câteva cartiere de locul în care locuim şi s-au întâmplat aceste atacuri în cartiere pe care le frecventăm în mod obişnuit”, a povestit Elena pentru Digi 24.

CITEȘTE ȘI: Mărturiile unei jurnaliste școlită la Sibiu care trăiește la Paris: „E greu. Îmi este frică de ce va urma…”
În Franţa trăiesc oficial aproximativ 200.000 de români, dar neoficial se vorbește că aici locuiesc și lucrează aproape 600.000 de conaționali.

Sursă info: Digi24 foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu