tinerii liberalilor s-au reunit weekendul trecut la sibiu

tnlÎn zilele de 14 – 15 noiembrie Sibiul a gazduit şedinţa Biroului Permanent Naţional al TNL, la care au participat peste 100 de lideri ai Tineretului Naţional Liberal veniţi din toată ţara.

Principalele puncte de discuţie din cadrul ședinţelor au fost corelate cu solicitările societăţii civile de reformare a clasei politice în ansamblul său.
„Noi, tinerii liberali din Sibiu am înţeles mesajul „străzii”, pentru ca de cele mai mule ori am fost acolo, în stradă, în locul de unde s-au transmis aceste mesaje. Am fost în stradă nu pentru a politiza, cum de multe ori am fost acuzaţi, ci pentru că simţim la fel şi avem aceleaşi deziderate în privinţa stopării corupţiei, a stopării abuzurilor de putere, a promovării unei justiţii puternice şi independente, a depolitizării administraţiei publice, a profesionalizării clasei politice şi a întăririi ideii de reprezentativitate a clasei politice. De ce dorim aceleaşi lucruri? Pentru că reprezintă normalitatea. Sunt solicitări normale care odată implementate vor duce la dezvoltarea României şi creşterea calităţii vieţii tuturor românilor. Resursa umană a Tineretului Naţional Liberal este una deosebit de valoroasă şi are în componenţă foarte mulţi tineri profesioniști, competenți, specialişti, corporatişti, antreprenori”, au declarat organizatorii.
Tineretul Naţional Liberal spune ca va propune şi va susţine pentru orice funcţie publică doar pe acei tineri care posedă un bagaj educaţional solid şi care au reuşit să isi confirme competenţele necesare asumării unei asemenea responsabilităţi.
‘’Cu o istorie de 139 de ani, Tineretul Naţional Liberal reprezintă o alternativă solidă în procesul de schimbare a clasei politice şi în calitate de preşedinte executiv al TNL, invit cât mai mulţi tineri oneşti şi bine pregătiţi să ni se alăture.’’, spune sibianul Vlad Vasiu, președinte executiv TNL România.

Ultima oră

Comentariul meu