razie la hoții de lemne. trei au căzut în plasa poliției la aciliu!
Foto: arhivă

lemnePolițiștii din cadrul Poliției din Săliște au efectuat în weekend-ul trecut mai multe acțiuni menite să descopere hoții de lemne, pe raza localității Aciliu. În urma acțiunilor, trei bărbați au fost depistați în timp ce transportau lemn fără să poată demonstra că au acte legale pentru ele.

Trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru transport de material lemnos fără a deţine documente justificative.
În cursul zilei de 14 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sălişte au desfăşurat acţiuni pe raza de competenţă în vederea prevenirii, combaterii şi sancţionării abaterilor la regimul silvic.
În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au identificat în zona localităţii Aciliu, trei persoane de sex masculin care transportau, cu ajutorul atelajelor hipo, material lemnos. Pentru materialul lemnos transportat, cei trei bărbaţi nu au putut prezentat documente justificative, situaţie în care s-a impus confiscarea acestuia şi aplicarea de sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu art. 25 alin. 1 din Legea 171/2010.
Materialul lemnos, în cantitate de 2.5 mc salcâm, a fost predat lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic “Valea Frumoasei” Sălişte în vederea valorificării. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu