probleme în căminele din sibiu. studenții nu au căldură și apă caldă de două zile!

camin ulbsMai mulți studenți care locuiesc în căminele de la Universitatea ”Lucian Blaga” se plâng de faptul că de câteva zile nu mai au apă caldă și nici căldură în camerele în care stau. Situația a fost semnalată în căminele 1, 2 și 3 de pe Victoriei. Cei de la ULBS spun că s-a defectat centrala termică.

Peste 200 de studenți care locuiesc în căminele 1, 2 și 3 de pe Bulevardul Victoriei sunt afectați încă din weekend de lipsa apei calde. Mai mulți dintre ei ne-au sesizat faptul că nu au apă caldă la robinete și că în unele camere este frig. ”Nu mai avem apă caldă de sâmbătă. Am tot sperat că se rezolvă, dar degeaba. Nu putem să facem duș. Aseară am fost la o prietenă care stă într-un apartament închriat ca să fac duș”, ne-a transmis o tânără din Brașov, care studiază la ULBS și locuiește în căminul numărul 3.

CITEȘTE ȘI: Mărturiile unei jurnaliste școlită la Sibiu care trăiește la Paris: “E greu. Îmi este frică de ce va urma…”
Lipsa apei calde este explicată de cei de la ULBS prin faptul că a apărut o defecțiune la centrala termică ce deservește toate cele trei cămine de pe Bulevardul Victoriei. ”S-a defectat o piesă la centrală și trebuie să așteptăm să fie livrată din București pentru că la Sibiu nu a fost găsită pe stoc. Se lucrează pentru remedierea defecțiunii. Sperăm ca în scurt timp lucrurile să revină la normal”, a declrat Teodor Boantă, purtător de cuvânt la ULBS, pentru Ora de Sibiu.
Studenții spun că nu și-au pierdut complet răbdarea, dar speră ca lucrurile să se rezolve. ”Sperăm să se miște mai repede cu reparația centralei. Acum cu frigul mai luăm un pulover în plus pe noi, că nu avem ce să facem, dar cu dușurile e mai grav pentru că e ”criminal” să faci duș cu apă rece”, ne-a spus unul din studenții care locuiește în căminul 3 de pe Victoriei. foto: ulbsibiu.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu