fotbalistul care a dezvăluit că un antrenor de la gaz metan i-a cerut șapgă ca să îl țină în lot, s-a dus la psiholog

10968501_879416612081030_8449824970253348932_nMartonca Adrian jucătorul care în vară a dat probe la Gaz Metan este în revenire. Acesta a spus că pentru a trece peste stresul oferit de scandalul cu Balaur a luat medicamente și a făcut ședințe de consiliere psihologică. Tot Martonca mai spune că pentru el scandalul cu Balaur este un subiect închis și nu mai dorește să ”privească în trecut”.

Pe plan sportiv, Adrian Martonca este aproape să ajungă la o rivală a Gazului Metan, U Cluj. Martonca spune că ar putea semna un contract valabil pe 6 luni cu opțiune de prelungire pe încă 4 ani cu ”șepcile roșii”.

Sunt conștient că dacă o să joc în fața celor de la Gaz Metan o să fiu huiduit de spectatori”

Martonca Adrian spune că este conștient de faptul că în cazul în care ajunge la o înțelegere cu Universitatea Cluj și vine la Mediaș pentru a înfrunta formația locală, acesta o să fie huiduit de spectatori. Acesta a mai adăugat că orice injurii venite din tribună dar și simplul fapt că o să evolueze în fața medieșenilor nu face decât să-l motiveze foarte mult.

Martonca Adrian povestește că a fost ofertat și de formația de primă ligă, Petrolul Ploiești dar datorită problemelor financiare acesta a ales decline oferta prahovenilor mai ales că visa încă de la vârste fragede să evolueze în tricoul alb-negru al celor de la U Cluj.

După scandalul în care l-a acuzat pe Balaur că i-ar fi cerut suma de 5.000 de euro, Martonca spune că a semnat cu Farul Constanța marcând 12 goluri în meciurile în care a evoluat pentru ”marinari„ dar a preferat să devină liber de contract după ce nu a primit nici un salariu de la Farul.

Ultima oră

Comentariul meu