video - mărturie de la carnagiul terorist din paris - șapte atacuri distincte, peste 120 de morți!

bataclan eliberarea ostaticilorLuarea de ostatici din sala de concerte Bataclan din Paris, una dintre scenele atacurilor petrecute vineri seara în capitala Franței s-a încheiat cu asaltul polițienesc și uciderea a doi dintre teroriști, după cum a informat canalul TV BFMTV.  A fost locul ăn care au murit cei mai mulți oameni în umra atacurilor teroriste din Paris.

Un jurnalist de la Europe 1, prezent în sala Bataclan a povestit pe pagina web a rețelei princ e a trecut. “Doi sau trei indivizi mascați au intrat cu mitraliere Kalashnikov și au început să tragă în mulțime. A durat circa zece sau 15 minute. A fost extrem de violent și lumea a intrat în panică. Toată lumea a fugit către scenă, călcându-se în picioare. Atacatorii au încărcat armele de două sau de trei ori. NU mai aveau măști. Erau foarte tineri” a povestit reporterul, care a reușit să iasă pe una dintre ieșirile de urgență. ”Erau zeci de cadavre pe jos în bălți de sânge. printre răniți erao fată cu două răni, pe care am dus-o în brațe 50 de metri, până la pompieri” a scris jurnalistul. Peste 120 de persoane au murit.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=CbXyalxDvso”]
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=n_oKrN6JVwk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/n_oKrN6JVwk/sddefault.jpg” caption=”Jasmine témoigne de l’horreur dans le Bataclan : "j’ai vu beaucoup de cadavres autour de moi"”]
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8weZ9FKw-Ds”]

 

Ultima oră

Comentariul meu