video - atacuri teroriste la paris: peste 100 de ostatici și 120 de morți într-o sala de spectacole bataclan - poliția a intervenit în forță

ucisi in franta atac teroristPeste 100 de oameni au fost ținuți ostatici în sala de concerte Bataclan din centrul Parisului, după ce mai multe focuri de armă s-au auzit vineri seara din interiorul sălii, a informat postul tv francez BFM TV, potrivit Reuters. Alți aproximativ 127 au murit.

Focurile de armă s-au auzit la circa o oră după ce începuse un concert al unei trupe rock din California — Eagles of Death Metal. Conform sursei citate, una sau două persoane au intrat în sala de concerte și au început să tragă focuri de armă în aer. Martori prezenți în sală au declarat să terorișii au reîncărcat armele de cel puțin două ori, în jur de 20 de persoane care asistau la concert fiind ucise.
Noi focuri de armă s-au auzit în sală în jurul orei 1.30, potrivit ziarului Liberation. Trupele de asalt ar încerca să preia controlul asupra sălii de spectacole. Unul dintre atacatori ar fi fost ucis în apropiere de clădire.

Numărul celor uciși în atacurile din seara de vinei de la Paris era de circa 127 de persoane, la ora 1.30, ora României.

Poliția a eliberat ostaticii rămași în viață, doi atacatori fiind uciși în sala de spectacole, în timp ce se vorbeste de alte zeci de cadavre.

Agentia de presă AFP a anunțat șapte atacuri distincte în Paris, în seara de vineri.

MĂCEL LA PARIS: Rafale de Kalașnikov și explozii de grenade în timpul meciului Germania-Franța
Președintele Franței declară STARE DE URGENȚĂ și închide frontierele țării – Numărul morților a ajuns la 120
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=vDqKZ_EzLag”]
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=CbXyalxDvso”]
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8weZ9FKw-Ds”]

Ultima oră

Comentariul meu