super concerte duminică la mediaș. se anunță show mare!

12189011_451805498344002_3287217794458370491_nÎn data de 15 noiembrie la Mediaș este o zi dedicată eradicării violentei domestice, lipsei de egalitate, de șansă și a traficului de ființe umane. Pe scurt ”Serbările Normalității”. Așadar medieșenii sunt așteptați începând de la ora 11:00 să petreacă o duminică de neuitat plină de activități iar de la ora 19:00 ”încing atmosfera” CRBL, Alessia și MC Dan Fințescu pe Sos. Sibiului, 401058.

Iată mesajul organizatorilor

”Vino Duminică, 15 Noiembrie, în Mediaș, să ne bucurăm de o normalitate autentic europeană!O zi dedicată eradicării violenței domestice, lipsei de egalitate, de șansă și traficului de ființe umane!

O zi plină de momente dedicate celor mici, activități, dezbateri, concursuri și karaoke pentru toate vârstele, alături de MC Fințescu! Accesul este gratuit, activitatile incep de la ora 11:00, iar concertele de la 19:00.”

Proiectul “Start – o viata de calitate în siguranță” , dezvoltat de Agenția pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, își propune să crească gradul de conștientizare a tuturor factorilor sociali cu privire la principiile egalității de șanse, a fenomenului violenței domestice și traficului de persoane, la nivel național, și s-au dezvolte mecanisme și măsuri eficiente, integrate și sistemice, pentru prevenirea, combaterea, intervenția și monitorizarea violenței domestice și a traficului de persoane la nivel național.

”În cadrul acestui proiect vom organiza, în perioada octombrie – decembrie 2015, o serie de evenimente, în 56 de orașe din Romania, reunite sub numele Serbările Normalității.
În cadrul acestor evenimente vom aduce în discuție, în mijlocul comunităților locale, problematica egalității de șanse, a violentei domestice și a traficului de persoane. Prin intermediul acestor evenimente, dar și al întregii campanii de comunicare care le va promova, ne propunem să transmitem câteva mesaje cheie despre această problematică”

Ultima oră

Comentariul meu