operator-calculator

Persoanele care dețin competențe de bază în domeniul tehnologiei informației și sunt interesate să participe în calitate de operator de calculator la procesele electorale din anul 2016 sunt invitate să depună o cerere în acest sens până la data de 18.11.2015.
Cererea va fi întocmită conform modelului aprobat prin Hotărârea AEP nr.9/2015 și se va depune obligatoriu în scris, în original, de persoana interesată la Centrul de Informații pentru Cetățeni, camera 8, din sediul Primăriei Municipiului Sibiu situat pe strada Samuel Brukenthal, nr.2.
Selectarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare se va realiza prin examinarea practică a unor competențe precum: utilizarea noțiunilor de bază ale tehnologiei informației, introducerea și validarea datelor, prelucrarea datelor, utilizarea internetului și a poștei electronice și utilizarea echipamentelor periferice.
Sesiunile de examinare vor fi organizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, cu sprijinul Autorității Electorale Permanente și al Institutului Național de Statistică. Precizăm faptul că, pe perioada desfășurării activității în secțiile de votare, acești operatori vor primi o indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului.

Ultima oră

Comentariul meu