gazul se pregătește de liga 1. medieșenii aduc întăriri!

alexandru-zaharia (1)Gaz Metan transferă primii doi jucători după ”instalarea” lui Leo Grozavu pe banca tehnică. Alexandru Zaharia, jucător în vârstă de 25 de ani care în turul actualului sezon a îmbrăcat tricoul formației Oțelul Galați a semnat deja cu Gaz Metan un contract valabil un an. Conform GSP.ro cu formația lui Grozavu urmează să semneze și Cornel Predescu care a făcut deja un prim antrenament sub comanda fostului antrenor de la FC Botoșani.

Alexandru Zaharia – 25 de ani

Alexandru Zaharia evoluează pe postul de mijlocaș stânga iar pe lângă Oțelul Galați, acesta a mai jucat în carieră la Juventus București respectiv C.S. Turnu Severin având și un total de 6 goluri în primul eșalon fotbalistic din țara noastră. Zaharia este cotat la 300 de mii de euro.

Cornel Predescu – 27 de ani

Cornel Predescu este mijlocaș central și a mai evoluat în carieră pentru Dinamo București, Unirea Urziceni, C.S. Otopeni, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu-Jiu, iar ultima dată a jucat în campionatul Poloniei pentru Zawisza. Acesta este cotat momentan la 280 de mii de euro.

În acest moment Gaz Metan ocupă locul doi în clasamentul ligii secunde iar în următoarea etapă, formația pregătită de Leo Grozavu evoluează pe teren propriu în fața liderului UTA Bătârna Doamnă. Meciul se joacă duminică de la ora 13:30 și este transmis în direct de DIGI Sport.

Ultima oră

Comentariul meu