aplicație virală: schimbă-ţi fotografia de profil în semn de sprijin pentru franţa şi locuitorii parisului

aplicatieO aplicație care modifică poza de profil de pe Facebook a devenit virală pe internetul românesc. Aplicația de FB ”Schimbă-ţi fotografia de profil în semn de sprijin pentru Franţa şi locuitorii Parisului” adăugă temporar peste poza de profil originală steagul Franței, transparent.

APLICATIE FACEBOOK de 1 DECEMBRIE: Pune steagul României peste profilul tău

Tot ce ai de făcut este să intri pe profilul unui prieten care deja foloseste aplicatia si sa dai clik pe butonul Încearcă, de sub fotografia de profil.

Aplicația care pune steagul Franței peste fotografia de profil a devenit foarte repede virală și Facebook a luat culorile albastru-alb-roșu, în semn de solidaritate cu victimele atentatelor de vineri seara de la Paris, în care și-au pierdut viața peste 130 de persoane, printre care și doi tineri români.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Cum schimb poza de profil cu steagul Frantei ca de pe profilul unui prieten nu se poate ..
    Multumesc..

  2. eu nu am vrut sa imi schimb fotografia de profil nici cea de cover sau mai stiu eu ce din cateva motive ca nu sunt multe:
    1. ca ne fac pe noi un popor de tigani prostituate curve etc
    2. deoarece nu vreau sa imi tradez tara cei care au facut asa ceva in opinia mea si-au tradat tara
    3. ei nu si-au pus colo pe facebook la profil cand au murit atatia oameni dragi de la noi in noaptea aia groaznica din club asa ca nici eu nu o sa fac asa ceva deoarece am specificat ca nu vreau sa imi tradez tara si nu mi-am schimbat poza de profil nici cand s-a intamplat cu cei din club in acea seara groaznica asa ca nu imi voi schimba fotografia de profil nici de aceasta data deoarece daca nu mi-am schimbat atunci poza de profil acum de ce sa o fac imi pare rau de ei de ce s-a intamplat dar nu vreau sa imi tradez tara imi iubesc tara cu bune cu rele dar nici de cum sa o tradez etc