video – reacție de la casa de cultură a sindicatelor după închidere: ”vinerea trecută eram compatibili. acum nu mai suntem...”

inchidere casa de cultura sibiu (62)Administratorul Casei de Cultură a Sindicatelor, închisă vineri după amiază de ISU Sibiu, spune că cei de la pompieri i-au închis de pe o zi pe alta, fără să le dea posibilitatea să remedieze problemele constatate. Mircea Molnar afirmă că nu s-a procedat corect.

Sigilarea Casei de Cultură a Sindicatelor de către ISU Sibiu, a produs un adevărat cutremur printre operatorii culturali care aveau programate evenimente în locația de pe Emil Cioran.
Administratorul unității spune că închiderea vine fără ca ISU să fi dat un timp de răgaz în care deficiențele constatate să fie remediate.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Mozaic Jazz Festival dat peste cap de închiderea Casei de Cultură a Sindicatelor. Unde se mută spectacolele!
”Vinerea trecută a fost tot controlul ISU și atunci am fost compatibili, adică funcționabili. (..) Acum nu mai suntem compatibili, conform noilor norme intrate în vigoare zilele trecute. (..) Azi ne-au spus asta. A fost chemat directorul și i s-a spus că vin pompierii să sigileze Casa de Cultură. Acum trebuie să ne punem la punct cu detectoare de fum și căldură care nu sunt și nu le-am avut niciodată și încă ceva. (..) Toate spectacolele se mută. Unele la Thalia, altele în altă parte. (..) Totul a picat ca din cer așa.. (..) Trebuiau să ne lase cel puțin 30 de zile de la comunicarea circularei, ca să ne punem la punct toate deficiențele”, a spus Mircea Molnar pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI VIDEO ȘI GALERIE FOTO DE LA ÎNCHIDEREA CASEI DE CULTURĂ DIN SIBIU
Reamintim că întregul imobil a fost închis, așa după cum Ora de Sibiu a relatat în premieră și exclusivitate acest lucru. Site-ul nostru v-a prezentat imagini video, foto și detalii în timp real legat de această măsură extremă, Ora de Sibiu fiind singurul site de informații locale ce a fost prezent la fața locului încă de la începerea acțiunii desfășurată de ISU Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO Anunțul oficial al ISU legat de ÎNCHIDEREA CASEI DE CULTURĂ a Sindicatelor
VEZI ȘI: VIDEO Directorul TBS Sibiu despre închiderea Casei de Cultură a Sindicatelor: Un abuz de putere!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=cXPSMpmbg9Y” splash=”https://i.ytimg.com/vi/cXPSMpmbg9Y/maxresdefault.jpg” caption=”Declaratie administrator Casa de Cultura inchisa la Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Este o vorba, cand faci ceva de mantuiala si repede, adica pompieristic. Dupa ce ies la lumina lucruri ce nu-i onoreaza pa cei de la ISU,,acum brusc, sunt intransigenti. Din pacate metehnele din perioada comunista- cand nu puteai spune nimic, te supuneai, nu au trecut. O perioada de gratie se impunea, sau au vrut sa dea exemple ? Din pacate, exemplul este unul negativ- la adresa lor. Ar trebui sa realizati niste anchete pe aceasta tema.