video foto s-a închis cel mai tare club de manele și muzică lăutărească din sibiu

the one 2Deschis de curând, unul din cluburile în care se ascultă doar manele și muzică lăutărească live, intră pe lista locațiilor de noapte care nu mai funcționează deocamdată la Sibiu. Show-ul de joi seară al lui Alex Puștiu, a fost ultimul din ”The One”.

Clubul The One pare să fie victimă colaterală în scandalul închiderii Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. Locația preferată de iubitorii manelelor și muzicii lăutărești live, s-a trezit cu sigiliu pus pe intrarea în club, de către ISU Sibiu. Joi seară a fost chiar și o petrecere mare cu muzică live și nimeni nu se gândea că a II-a zi, clubul o să fie închis.
Unul din patronii clubului de la demisolul Casei de Cultură a Sindicatelor spune că totul pare să fie cusut cu ață albă de către cei de la ISU Sibiu. ”Săptămâna trecută au venit aici și au spus că nu e nici o problemă, iar astă seară (n.r. – vineri) când am venit să deschidem clubul, am găsit sigiliu pe ușa de la intrare! Fără nici un avertisment, fără nimic, au pus sigiliu! Noi avem aparatură de 25.000 de euro acolo. Să ne fi spus că scoteam și noi totul din locație. Noi lucrăm legal. Dăm bonuri pentru toată consumația. Avem 3 hidranți, două ieșit, instinctoare peste tot și uite ce pățim”, a spus unul din patroni pentru Ora de Sibiu.
VEZI ȘI: EXCLUSIV – Care sunt cluburile, pub-urile și barurile controlate de OPC și ISU în weekendul trecut. Record de amenzi!
Vor să dea ISU în judecată
Cei de la The One spun că au făcut toate demersurile pentru a remedia micile probleme semnalate de ISU, dar sunt deciși să dea în judecată autoritatea care le-a sigilat clubul. ”Ne-am angajat să facem tot ce ne-au cerut. Ne costă 4.700 de euro, dar nu asta contează. Noi vrem să fie totul în regulă. Eu sper ca săptămâna viitoare să redeschidem. Oricum o să îi dăm în judecată. Nu ne-au anunțat că ne sigilează intrarea. Nimic nu ne-au spus”, a mai spus Bobi, unul din patronii The One.
VIDEO SI FOTO – Filmul complet al ÎNCHIDERII CASEI DE CULTURĂ a sindicatelor din Sibiu. Haos de nedescris!
Și pentru că nu au ce face, aceștia și-au anunțat clienții printr-un anunț pe pagina de Facebook că clubul este închis în weekend. ”Eu sper ca săptămâna viitoare să redeschidem”, a mai spus Bobi.
VEZI ȘI: Cel mai mare PUB din Sibiu a INTERZIS FUMATULinchidere casa de cultura sibiu (44)
Iată anunțul postat pe pagina de Facebook de la The One:
In urma unor nereguli constatate la Casa de Cultură a Sindicatelor, ISU a inchis temporar CASA DE CULTURA. Din cauza ca si noi suntem in aceasta cladire tinem sa precizam urmatoarele:
Aceasta problema este strict a CASEI DE CULTURA. Localul nostru este perfect functional, suntem in ordine cu toate cerintele ISU.
CLUB THE ONE este si va ramane un local sigur unde va garantam ca, voi, clientii veti fi in perfecta siguranta.
O sa revenim cu detalii in momentul in care totul intra in normal.
O seara placuta!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=upMV5RUjiRs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/upMV5RUjiRs/maxresdefault.jpg” caption=”Casa de Cultura inchisa”]
Mai jos urmăriți video de la petrecerea de joi din The One.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=zDnC9cWNV9E” splash=”https://i.ytimg.com/vi/zDnC9cWNV9E/hqdefault.jpg” caption=”the one concert sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu