video directorul tbs despre închiderea casei de cultură a sindicatelor: un abuz de putere!

inchidere casa de cultura sibiu (72)Ovidiu Dragoman, director al Teatrului de Balet Sibiu, crede că acțiunea ISU de închidere a Casei de Cultură a Sindicatelor este un abuz de putere. Spectacolele TBS se vor muta într-o locație ce va fi comunicată zilele următoare.

”Eu vad actiunea de vineri ca pe un  abuz de putere. Este o chestie absurda. Nu poti sa vi si sa spui ca de azi nu mai functionati. (..)  Eu nu mai pot sa intru in sala de repetitii. Avem 40 de oameni care lucreaza pentru o premiera ce va avea loc pe 25 noiembrie. Ce la spun acum? Cinci sunt romani, iar restul din alte colturi ale lumii. Sa le spun luati-va bilete de avion si plecati acasa? E absurd!”, a spus Dragoman pentru Ora de Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO Anunțul oficial al ISU legat de ÎNCHIDEREA CASEI DE CULTURĂ a Sindicatelor
Reamintim că întregul imobil a fost închis, așa după cum Ora de Sibiu a relatat în premieră și exclusivitate acest lucru. Site-ul nostru v-a prezentat imagini video, foto și detalii în timp real legat de această măsură extremă, Ora de Sibiu fiind singurul site de informații locale ce a fost prezent la fața locului încă de la începerea acțiunii desfășurată de ISU Sibiu.
VEZI AICI VIDEO ȘI GALERIE FOTO DE LA ÎNCHIDEREA CASEI DE CULTURĂ DIN SIBIU
Casa de Cultură a Sindicatelor a trimis notă oficială de înștiințare
Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu a transmis astăzi către Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, dar şi către ceilalţi operatori culturali din sistemul public şi privat, care desfăşoară activităţi culturale în incinta locaţiei de spectacole mai sus menţionate, o informare cu privire la suspendarea activităţii CCS Sibiu, urmare a controlului efectuat astăzi, 13 noiembrie 2015, de către ISU Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Mozaic Jazz Festival dat peste cap de închiderea Casei de Cultură a Sindicatelor. Unde se mută spectacolele! inchidere casa de cultura sibiu (39)
Redăm mai jos conţinutul informării primite astăzi, din partea Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu :
« Către Casa de Cultură a Municipiului Sibiu
Prin prezenta, vă informez că s-a oprit funcţionarea Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, în urma controlului efectuat de ISU în data de 13.11.2015, până la rezolvarea neregulilor constatate.
Cauza :
–    Neechiparea cu instalaţii de detecţie, semnalizare şi avertizare a incendiului în concordanţă cu valoarea de referinţă – conform art. 3, alin (1) din HG 915/03.11.2015.
Cu respect,
Director
Marius Vingerzan »
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=VQ2NyN6qjlg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/VQ2NyN6qjlg/maxresdefault.jpg” caption=”Spectacolele de la balet mutate la Sibiu”]
Programul TBS rămâne neschimbat, spectacolele vor avea loc într-o nouă locaţie
Urmare a informării primite astăzi din partea CCS Sibiu cu privire la suspendarea activităţii, Teatrul de Balet Sibiu, care în lipsa unei săli proprii de spectacole şi repetiţii îşi desfăşura activitatea în incinta CCS Sibiu, a început demersurile pentru identificarea unei alte locaţii de spectacole şi repetiţii. Programul de spectacole al Teatrului de Balet Sibiu va rămâne neschimbat. Toate spectacolele organizate de Teatrul de Balet Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu vor fi mutate într-o nouă locaţie ce va fi comunicată ulterior, pe parcursul săptămânii viitoare. Toate biletele vândute pentru spectacolele de balet şi evenimentele organizate de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu îşi păstrează valabilitatea.

Ultima oră

Comentariul meu