video - anchetarea lui maricuța de către dna blochează piața imobiliară din șelimbăr. ce s-a întâmplat!

captureFaptul că actualul primar din Șelimbăr, Daniel Maricuța, este anchetat de DNA, se răsfrânge în mod absolut inevitabil asupra celor care nu au apucat să își facă actele necesare în urma cumpărării de locuințe în mai multe imobile din comună.

Zeci de familii care şi-au cumpărat apartamente în zona rezidenţială de la marginea Sibiului se plâng că nu se pot muta, din cauză că edilul din Şelimbăr este anchetat de DNA. Oamenii nu pot obţine actele necesare pentru că acestea au fost ridicate de procurori, anunta digi24.ro. Daniel Maricuţa este vizat de cel mai amplu dosar de corupţie instrumentat vreodată în judeţul Sibiu.
Cele 70 de familii care şi-au cumpărat apartamente în blocul înalt de 17 etaje spun că nu au văzut până acum actele, în condiţiile în care au depistat numeroase nereguli. Scara de evacuare în caz de incendiu, spre exemplu, se termină la etajul 1.
„În cazul în care e o urgență – incendiu sau orice, de altă natură – s-ar strânge ca în pâlnie, la etajul 1, toate familiile care ar accesa aceste scări, în vederea evacuării”, spune un locatar pentru digi24.ro.
Sunt probleme şi cu furnizarea apei la etajele superioare, iar în structura de rezistenţă au apărut crăpături.
”Noi nu am intrat în posesia documentelor în privința… în posesia cărţii tehnice a imobilului care, după cum ştiţi cuprinde toate documentele necesare, inclusiv avize, proiecte și așa mai departe, ca să vedem în ce măsură au fost respectate”, a spus Mircea Opriș, preşedinte Asociaţia de Proprietari.
Oamenii au încercat să facă rost de documente de la constructor, dar fără succes.
”Am făcut o sesizare și la primărie, cerând respectivele proiecte. Cei de la Primărie ne-au spus că sunt ridicate de DNA toate actele”, a spus și Ovidiu Sima, locatar.
Daniel Maricuţa este în continuare în fruntea Primăriei Şelimbăr, însă biroul său este mai tot timpul închis.

Sursa info&video: digi24.ro foto: google street

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stie cineva daca sunt probleme de genul asta si la Avantgarden? Ca si Simon Maurer a umblat cu cioara vopsita si a dat spaga ca sa poata construi la Selimbar. Mi-ar placea ca de aici sa se vada din ancheta DNA si procurorii cum a ajuns omul asta sa faca bani de elicopter si masini scumpe!