musette sibiuUnul din cele mai cunoscute branduri de încălțăminte și acesorii pentru femei și bărbați, de la noi din țară, a deschis începând cu data 10 noiembrie, un magazin la Sibiu Shopping City. Este cel de al 30-lea magazin din rețeaua Musette.

Musette vine mai aproape de tine, într-un cadru inedit și te invită să faci cunoștință cu cele mai inovative design-uri și texturi ale încălțămintei și accesoriilor de lux, cuprinse în Colecția Toamnă/Iarnă 2015.
Eleganță. Putere. Longevitate. Libertate. Unicitate. Acestea sunt valorile și rolurile de atitudine pe care Musette vi le propune în noul sezon. Roluri în care ne putem regăsi ca tipologii de frumusețe, personalitate și preocupări; acele roluri cu care nu ne-ar fi greu să ne identificăm, pentru că scenariul colecției are la bază povești și personaje decupate din realitate, trecute apoi prin filtrele inovației, decantate și, în final, prezentate sub formă de esențe pure. Tălpile și tocurile revoluționare dau o nouă dimensiune pantofilor: își depășesc valoarea funcțională și devin ele însele detalii bine structurate.
Pielea lăcuită în mai multe straturi, pentru obținerea unui efect cameleonic, texturile metalizate sau cele cu aspect crăpat fac piesele clasice să arate desprinse din viitor. Toate aceste materiale sau structuri avangardiste și schimbarea de viziune în privința siluetelor ne provoacă să descoperim un tărâm pe cale de a fi inventat.
Un început sinonim cu un nou motiv pentru a trece identitatea Musette printr-un filtru transformativ, rezultând în design-ul acestui magazin. Cu un aspect urban, acesta este o încurajare către reciclare și transformare.musetteMusette și-a dorit ca, între obiectele prezentate și cadrul în care sunt prezentate, să nu existe tensiune. Materialele brute – lemn, plăci de ciment și metal alb, conlucrează la un minimalism ce amintește de o expoziție de artă. Culorile sunt naturale, pure, iar dispunerea obiectelor este onestă în relație cu privitorul. Întregul ansamblu este dedicat sublinierii calităților subtile ale bunurilor ce le găzduiește. Vino să descoperi elementul final al imaginii tale de succes!
Brandul românesc de încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, Musette, a fost fondat în anul 1991, dezvoltându-se rapid, atât la nivel national, cât și international, ajungând un important nume în această industrie.

Ultima oră

Comentariul meu