foto video – cum se fac de râs cei de la isu cu mesajul postat la închiderea casei de cultură a sindicatelor

anuntul isuAcțiunea ISU de vineri de la Casa de Cultură a Sindicatelor a stârnit și zâmbete din partea celor care au fost afectați de închiderea acestei locații. Mesajul scris cu litere de o șchioapă și afiașat de pompieri la intrările în clădire avea mai multe greșeli de exprimare și ortografie.

Mesajul postat și lipit la toate intrările în Casa de Cultură a Sindicatelor, odată cu aplicarea sigiliului ISU Sibiu este unul în care există câteva greșeli de exprimare și ortografie. Unul dintre organizatorii Mozaic Jazz Festival, le-a atras atenția celor de la ISU că sunt greșeli, dar aceștia nici nu l-au băgat în seamă și au continuat să lipească afișele pe clădire.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Anunțul oficial al ISU legat de ÎNCHIDEREA CASEI DE CULTURĂ a Sindicatelor
VEZI ȘI: VIDEO Directorul TBS Sibiu despre închiderea Casei de Cultură a Sindicatelor: Un abuz de putere!
Iată mesajul ISU:
”Oprirea FUNȚIONĂRII ori utilizării construcțiilor sau amenajărilor de către ISU Sibiu pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu în ceea ce privește periclitarea vieții OCUPANȚIILOR și forțelor de intervenție, neasigurarea stabilității elementelor portante respectiv a limitării propagării focului și fumului în interiorul edificiului și la vecinătăți”.inchidere casa de cultura sibiu (87)Reamintim că întregul imobil a fost închis, așa după cum Ora de Sibiu a relatat în premieră și exclusivitate acest lucru.
VEZI AICI VIDEO ȘI GALERIE FOTO DE LA ÎNCHIDEREA CASEI DE CULTURĂ DIN SIBIU
Site-ul nostru v-a prezentat imagini video, foto și detalii în timp real legat de această măsură extremă, Ora de Sibiu fiind singurul site de informații locale ce a fost prezent la fața locului încă de la începerea acțiunii desfășurată de ISU Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=upMV5RUjiRs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/upMV5RUjiRs/maxresdefault.jpg” caption=”Casa de Cultura inchisa”]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Incultura ISU afisata la intrarea in Casa de Cultura .Restul…??????Povesti ! Aproape 4 decenii a indeplinit normele,iar acum nu !