premieră – un pub de renume al sibiului a interzis fumatul în locație!

oldies pub fumatSibiul este din nou orașul care iese la rampă cu un exemplu ce ar trebui să fie urmat de către toate cluburile, cafenele, pub-urile sau barurile din România. Fumatul este interzis din aceste zile în unul din cele mai mari pub-uri din oraș. Patronii de la Oldies spun că decizia nu a fost impusă de nimeni.

Oldies Pub de pe Bălcescu este prima locație mare a Sibiului în care fumatul a fost declarat interzis. Nu este deloc o glumă, ci o decizie care a intrat în vigoare deja de miercuri seară, la seara de karaoke.
Pe ușa de la intrare (foto) și în local sunt postate deja avertismente cum că în această unitate fumatul nu mai este permis.
Bebe Vandra, unul din patronii localului, spune că decizia a fost luată fără să fi cerut cineva acest lucru. ”Nu ne-a obligat nimeni să facem acest lucru. Vrem să fim noi mai liniștiți și clienții la fel. E pentru liniștea tuturor”, a declarat acesta pentru Ora de Sibiu.
Acesta spune că abia așteaptă ca legea care să interzică fumatul în locuri publice, să fie aprobată. ”Eu personal aștept de ani de zile să vină legea asta. Sper să fie aprobată cât mai rapid”, mai spune acesta.
VEZI ȘI: PROTEST PUBLIC al celor de la COTTON Pub: SUNTEM PÂNDIȚI ȘI AMENDAȚI aproape zilnic!
Reacție bună de la clienți
Miercuri seară a fost prima dată când în Oldies nu s-a mai aprins nici o țigară. Clienții pub-ului au recepționat mesajul și s-au conformat deciziei. ”Aseară (n.r. miercuri) oamenii au fost în regulă și s-au conformat. Acum fiecare are dreptul să reacționeze cum crede de cuvință. Deocamdată la Oldies Pub fumatul rămâne interzis”, a mai spus Bebe Vandra.
CITEȘTE ȘI: Percheziții DIICOT în 43 de cluburi printre care și Fratelli. Pentru evaziune fiscală și spălare de bani!
Cer mai mult dialog
Cât despre controalele ISU de la Sibiu, venite în urma tragediei de la Colectiv, cei de la Oldies spun că și-ar dori să existe mai mult dialog între patronii de cluburi, baruri, pub-uri, cafenele, etc, și autorități. ”Noi vrem să ne punem la punct în timp cât mai scurt și o să facem tot ce s-a cerut. Trebuie însă mai mult dialog pentru ca toți să reușim să facem ceea trebuie”.
DE CITIT: OFICIAL: OPC-ul a închis patru cluburi și baruri din Sibiu! Ce nereguli s-au găsit!
Deocamdată intră 150 de oameni
Cei de la Oldies spun că au demarat procedurile de obținere a unei autorizații prin care să poată permite accesul mai multor clienți. ”Deocamdată vom permite accesul doar pentru maxim 150 de persoane”, a mai spus Bebe Vandra.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Este o decizie foarte buna! Mai ales ca se intampla sa fie nefumatori printre clienti si trebuie sa respire aerul poluat.

  2. pe cand interzicerea persoanelor zgomotoase (inclusiv copii)? in multe pub-uri din Europa sunt interzisi copiii, intrucat deranjeaza. pe mine nu ma deranjeaza persoanele care fumeaza, dar ma deranjeaza foarte mult persoanele zgomotoase…