VIDEO – FOTO Ședință fulger și cu probleme tehnice la Consiliul Județean Sibiu. A durat 4 minute jumate!

consiliul judetean sibiu (6)Consilierii județeni s-au întrunit miercuri la ora 15.00 pentru o ședință extraordinară, pe a cărei ordine de zi au fost doar două proiecte. Sistemul electronic de votare are probleme, super proiectorul sălii de ședințe fiind stricat. S-a decis ca ședința ordinară din această lună să aibă loc cu o zi mai devreme decât data stabilită inițial.

Aproape cinci minute. Atât a durat ședința de miercuri de la Consiliul Județean Sibiu. Consilierii s-au reunit pentru a vota mai multe rectificări ale bugetului propriu de venituri și cheltuieli al județului Sibiu și încă unul privind repartizarea pe unități administrativ – teritoriale a sumelor defalcate din TVA, pentru echilibrarea bugetelor locale.consiliul judetean sibiu (12)Consilierii nu au mai putut să urmărească situația statisticilor de votare pe ecranul din sala de ședințe pentru că proiectorul ultra performant folosit, s-a stricat. ”Datorită faptului că s-a stricat sistemul de proiecție, nu se poate vizualiza pe ecran statistica voturilor, dar ea se înregistrează în sistem”, le-a spus consilierilor Ioan Cindrea, președinte al CJ Sibiu.consiliul judetean sibiu (17)O altă decizie importantă ce a fost luată este legată de faptul că ședința ordinară din această lună va avea loc pe 25 noiembrie la ora 15 și nu pe 26 noiembrie, la solicitarea mai multor consilieri județeni. consiliul judetean sibiu (23)Și această modificare a fost aprobată.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=eKv4GABG5n8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/eKv4GABG5n8/maxresdefault.jpg” caption=”Sedinta Consiliul Judetean Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu