cupa europeana de karate se ține la sibiu. peste 300 de sportivi participă!

competitie kumiteAsociatia Club Sportiv MUSASHI DOJO Sibiu, impreuna cu Federatia de Kyokushinkai Tradiţional din România (IKOK Sosai Romania), cu sediul în Sibiu, organizează in perioada 20-21 noiembrie 2015, la Sibiu, editia a 7-a a CUPEI EUROPENE de KARATE KYOKUSHINKAI „MAS OYAMA MEMORIAL EUROPEAN CUP”, pentru copii, juniori, tineret si seniori.

Evenimentul este dedicat cinstirii memoriei lui Sosai Masutatsu Oyama (intemeietorul stilului Karate Kyokushinkai), a spiritului, sacrificiului si marilor realizari ale acestuia si va fi condus de catre Shihan Horatiu Adrian NEAGOIE, presedintele Federatiei de Kyokushinkai Traditional din Romania.
Acest eveniment este deschis participarii practicantilor oricarui stil de karate, indiferent de apartenenta, fiind destinat categoriilor de copii, juniori, tineret si seniori, atat la sectiunea Kata cat si la sectiunea Kumite.
Competitia se va desfăşura in data de 21 noiembrie 2015, la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00. Intrarea este gratuită.
La aceasta competitie s-au inscris peste 300 de sportivi din Romania, Ungaria, Elvetia si Grecia, tari afiliate la Organizatia Europeana de Karate Kyokushinkai Traditional – IKO Kyokushinkaikan of Sosai Oyama.
Categoriile de concurs sunt in numar de 86, la sectiunea Kata fiind organizate 47 de categorii, iar la sectiunea Kumite, 39 de categorii.
Festivitatlile de premiere a sportivilor si a reprezentativelor tarilor cu cele mai bune rezultate, precum si decernarea titlurilor de „Best Technique”, „Best Spirit”si “Best Fighter” pentru sportivii care au avut o prestatie unica, vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-amiaza zilei de 21 noiembrie, in jurul orei 17.00.

Ultima oră

Comentariul meu