sibianca prinsa la plimbare cu masina fara permis in alba. prietenul a pus-o la volan!

masina politieO tanara de 19 ani a fost prinsa de politistii din Sebes ca mergea cu masina pe DJ141D, desi nu avea permis de conducere. Masina era a prietenului ei, care stia de altfel ca fata nu are permis.

Luni in jurul orelor 18.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, au depistat-o pe o tânără de 19 ani, din Apoldu de Jos, județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DJ 141 D, pe raza localității Drașov, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, cu toate că știa că prietena sa nu are permis de conducere.
Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii conducere fără permis, iar față de prietenul său, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu